• aside

Auto laten wassen door de mobiele was service

  1. Mobiele Wasservice inschakelen Eco Green Auto Clean

Laat uw auto wassen door een professioneel bedrijf

Wilt u de auto laten wassen door een professioneel was bedrijf oftewel een mobiele wasservice, dat daar geen water bij gebruikt? Gaat het om een compleet wagenpark dat u wilt laten wassen en zoekt u naar een milieuvriendelijke mogelijkheid? Wilt u (extra) invulling geven aan SROI en MVO binnen uw onderneming? Een auto laten wassen hoeft niet langer honderden liters water te kosten, wij zorgen er met Eco Green Auto Clean voor dat u de auto met slechts een klein beetje water kunt laten wassen.

We laten dat graag zien in 7 eenvoudige stappen, de mobiele was services door heel Nederland zijn u er graag mee van dienst. Onze klanten helpen u vervolgens met de invulling van SROI.

Mobiele was service inhuren

Benieuwd naar de mogelijkheden om zakelijk uw auto te laten wassen of heel het wagenpark geregeld te laten reinigen? Diverse zakelijke klanten gingen u voor. Zij laten hun auto wassen zonder water en vaak door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee kan direct invulling worden gegeven aan SROI en daarmee kan het maatschappelijke karakter van het bedrijf worden versterkt. We werken samen met verschillende mobiele was services, de auto laten wassen door schoonmaakbedrijf Hago heeft desgewenst tot gevolg dat zij uw onderneming landelijk kan bedienen. Wij brengen u graag met hen in contact. Daarnaast werken wij bijvoorbeeld in Noord – en Zuid Holland samen met de Haeghe Groep en met andere mobiele was services in Nederland. U kunt door de verschillende bedrijven uw auto laten wassen, zodat deze er weer stralend uit komt te zien zonder dat daar veel water voor nodig is. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de auto te laten wassen op het parkeerterrein waar deze nu al staat. Heeft u niet de beschikking over een watertoevoer en is het terrein niet geschikt om het vuil van de auto’s af te voeren? Dat geeft niks, u kunt de auto laten wassen zonder water en er daarmee voor zorgen dat u dit overal kunt laten doen. Met regelmaat de auto laten wassen geeft u een altijd stralende auto.

Eco Green Auto Clean voor wassen zonder water

Eco Green Auto Clean helpt u de auto te laten wassen op de meest milieuvriendelijke wijze. Een paar deciliter in het wasmiddel is voldoende, vervolgens is het onze microvezeldoek die er samen met het wasmiddel en de was voor zorgt dat de auto er weer stralend uit komt te zien. Uiteraard kunt u daar tevens als particulier gebruik van maken, kijk gewoon eens bij ons in de shop, waar u de wasmiddelen voor het auto wassen kunt vinden.

Zelf een mobiele was service beginnen

Wilt u aan de andere kant zelf een mobiele was service beginnen of zoekt u naar een mogelijkheid om uw huidige dienstverlening uit te breiden? We voegen u graag toe aan ons netwerk, zodat u de mogelijkheid heeft om auto wassen zonder water toe te passen bij uw zakelijke klanten.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!