Auto wassen zonder water

De voordelen

 • Middelen waarmee auto’s zonder water gewassen kunnen worden nemen in populariteit toe. Met een kleine hoeveelheid afbreekbare vloeistof wordt een personenauto in ca. 15 minuten volledig gereinigd, met een verbluffend resultaat!

  Auto wassen zonder water

  Biedt naast een enorme besparing op water ook gemak en financieel voordeel voor de gebruiker.

  Met onze producten kunt u eenvoudig, op ieder moment en op iedere locatie uw auto wassen, reinigen en/of poetsen. Denk bijvoorbeeld aan het wassen zonder water dichtbij huis, een gesloten ruimte zoals een garage of parkeerkelder, een locatie waar een afwateringssysteem ontbreekt, of op de openbare weg waar niet op traditionele wijze gewassen mag worden. Er wordt namelijk steeds vaker gepleit voor een verbod op het auto wassen op straat (zie BOVAG).

  In vergelijking met de wasstraat is het wassen van uw auto met onze producten een stuk voordeliger. Daarnaast wordt de lak van uw auto beter beschermd en is het resultaat beter.

  Behalve auto’s kunnen ook motoren, boten, vliegtuigen, etc worden gewassen. Kijk in onze gallery voor de resultaten. Of bekijk onze 7 eenvoudige stappen van het auto wassen zonder water op de pagina: Auto wassen zonder water: hoe werkt dat?

  Bekijk onze gallery

  Auto wassen zonder water - Eco Green Auto Clean

  Auto wassen zonder water uitbesteden

  Wassen zonder water van uw voertuigen kan in eigen beheer of worden uitbesteed aan een Mobiele Was Service die bij ons is aangesloten. Eco Green Auto Clean heeft zelf geen Mobiele Was Service. 
  Wij zijn in nauwe samenwerking met onze betrouwbare partner dat een was-mobiele service op locatie aanbiedt maakt naar volle tevredenheid gebruik van onze producten.

  Contact opnemen Ga naar de shop

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws