• aside

Wagenpark laten reinigen op milieuvriendelijke wijze

  1. Wagenpark laten reinigen op milieuvriendelijke wijze

Wilt u uw wagenpark op milieuvriendelijke wijze laten reinigen? U bent bij ons aan het juiste adres, dankzij Eco Green Auto Clean wordt uw wagenpark mooi schoon gehouden, terwijl iedere wasbeurt vele liters water bespaart. Heeft u een groot wagenpark en wilt u wat doen aan de verspilling van water, om die auto’s te wassen en daarmee een representatieve indruk te maken? Dankzij het auto wassen zonder water kunt u gebruik maken van een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief.

Bovendien kunt u heel voordelig uw wagenpark laten reinigen en maakt u optimaal gebruik van innovatieve mogelijkheden. Bijkomende voordelen zijn een uitstekende bescherming voor de lak, een veilige behandeling om krassen te voorkomen en uiteraard een verbluffend resultaat. Onze producten zijn eenvoudig in gebruik, waardoor u op een heel vlotte en voordelige wijze terecht kunt bij onze klanten. Onze klanten reinigen wagenparken door heel het land, waardoor we u daarmee overal van dienst kunnen zijn.

Auto wassen zonder water

Basis Pakket - Eco Green Auto Clean - Auto wassen zonder waterZij zullen uw wagenpark wassen zonder water, ze maken in plaats daarvan gebruik van onze wasmiddelen. Wilt u meer weten over de specifieke reinigingsproducten die ze gebruiken? Bekijk ze bij ons in de shop, waar u tevens de mogelijkheid heeft de producten zelf te bestellen. We bedienen op die manier zowel consumenten als de zakelijke markt. Wilt u een compleet wagenpark laten reinigen of wilt u uw klanten en/of goede relaties de mogelijkheid bieden hun auto of wagenpark te laten reinigen? We brengen u graag in contact met onze partners die u daar goed mee van dienst kunnen zijn. Daarnaast accepteren we bulk bestellingen voor zakelijke gebruikers en bieden we met de grootverpakkingen uiteraard een aantrekkelijke korting.

Online aanmelden en wagenpark laten reinigen

U kunt zich online aanmelden om uw wagenpark te laten reinigen. Wij brengen u in contact met een specialist bij u in de buurt, maar indien het volume daar aanleiding toe geeft werken we ook samen met mobiele wasservice partners die het wagenpark van uw onderneming landelijk kan wassen. U kunt op die manier uw wagenpark laten reinigen en er eenvoudig voor zorgen dat u het duurzame imago van uw onderneming kracht bij kunt zetten.
Auto Wassen Zonder Water - Eco Green Auto Clean

Een auto reinigen zonder water levert een stralend schoon resultaat op, terwijl u de verspilling van water op een uiterst effectieve wijze tegen kunt gaan. Uw wagenpark laten wassen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt levert daarnaast ook maatschappelijke betrokkenheid op. Uw onderneming draagt in dat geval bij aan het creëren van arbeidsplaatsen voor deze mensen. Hiermee kan uw onderneming invulling geven aan (eigen) gestelde eisen met betrekking tot de Garantiebanen of Social Return On Investment. Het is de combinatie van deze elementen die het interessant maakt om uw wagenpark te laten reinigen door onze partners. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een milieuvriendelijke wasbeurt voor uw wagenpark, de exacte wijze waarop ons product zorgt voor een stralend resultaat of hoe u hiermee invulling kunt geven aan eisen met betrekking tot Garantiebanen en Social Return On Investment?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over of brengen we u in contact met een van onze partners.

Contact opnemen Ga naar de shop

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!