• aside

Zelf de auto wassen? Handige tips voor een perfect schoon resultaat

  1. Zelf de auto wassen? Handige tips voor een perfect schoon resultaat

Wilt u zelf de auto wassen? Met deze handige tips kunt u de auto wassen zonder krassen en heeft u daar bovendien (bijna) geen water meer bij nodig. Zet de traditionele wasmiddelen en de bekende standaard spons aan de kant, er zijn betere middelen beschikbaar die u helpen swirls te voorkomen.

Haalde u de auto tot nu toe door de wasstraat, maar bent u klaar met de schadelijke invloed op de glans van de lak en de lichte krasjes die er ontstaan? U kunt het best zelf uw auto wassen, alle autowas producten wat u daarvoor nodig heeft is te vinden in de shop van Eco Green Auto Clean.

Traditionele wasmiddelen zoals Dreft of zeep

Wilt u de auto wassen met Dreft of maakt u daarvoor over het algemeen gebruik van groene zeep? Het zijn uitstekende reinigingsmiddelen, voor de vaat of voor thuis. Een auto wassen met allesreiniger of afwasmiddel lijkt wellicht een goed idee vanwege de glans die het de vaat of de vloer oplevert. Houd er rekening mee dat de lak van een auto van een ander materiaal gemaakt is dan de houten vloer of het glas van uw vaat. Auto wassen met het wasmiddel Freedom One is gechikt voor de lak van de auto en zorgt ervoor dat deze mooi gaat glanzen.

Auto wassen zonder krassen

Gaat u de auto wassen? Dan is het bovendien een goed idee de standaard spons links te laten liggen, die kunt u gebruiken in combinatie met allesreiniger of afwasmiddel wanneer u een kastje of het servies schoon wilt maken. U kunt voor uw auto in plaats daarvan beter gebruik maken van een microvezel handschoen of een microvezeldoek. Dit materiaal is veel beter geschikt voor het auto wassen, bijvoorbeeld omdat het materiaal geen zand en ander vuil opneemt. Een standaard spons doet dit wel, waardoor er swirls kunnen ontstaan. Direct na het auto wassen ziet u die nog niet, maar zet de auto daarna maar eens in de zon.

U kunt het beste uw auto wassen door gebruik te maken van speciaal geschikte producten. Bovendien kunt u uw auto wassen zonder water, zodat u uiterst milieuvriendelijk en duurzaam te werk kunt gaan.

Auto wassen zonder water

Benieuwd hoe dat werkt, uw auto wassen zonder water? U kunt gebruik maken van onze innovatieve producten, net als onze duidelijke video waarin auto wassen zonder water stap voor stap wordt uitgelegd. Begin bij de velgen en werk vervolgens van boven naar beneden, zoals u dat ook met de traditionele wasmiddelen voor de auto zou doen. U kunt dan zonder water uw auto wassen, uiteraard door gebruik te maken van onze specifieke producten en de microvezeldoeken. Op deze manier auto wassen levert niet alleen een mooier resultaat op, vergeleken natspuiten, schoonmaken, afspuiten en drogen is het ook nog een stuk sneller.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!