Referenties

Partners & Klanten

Wat zeggen onze klanten over ons?

 • Tesla Motors maakt gebruik van gepatenteerde technologie, world-class design en state-of-the-art productieprocessen om een nieuwe generatie elektrische voertuigen te creëren. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief distributiemodel op basis van inhouse verkoop-en servicecentra. Sinds kort is Eco Green Auto Clean officieel wereldwijd leverancier voor Tesla Motors. Dit wordt op verschillende fronten ingezet; na fabricage, na transport en in showrooms.

  Author's imageTesla MotorsTesla - www.teslamotors.com/nl_NL/
 • Gebaseerd op mijn directe ervaring, geen enkele andere leverancier op de campus biedt een gelijk niveau van kwaliteitscontrole en klantenservice. Bij de ondervraagden reageerde men met meer dan 85% tevredenheid, en veel kozen Eco Green Auto Clean boven de concurrentie. Als zodanig zijn we zeer tevreden met de geleverde producten en diensten.

  Google’s Letter of Recommendation

  Author's imageLeanne Martin - REWS AmbassadorGoogle, Inc. - www.google.com

Uber stelt gebruikers in staat via apps naadloos in contact te komen met chauffeurs. Zo maken wij steden toegankelijker, creëren we mogelijkheden voor gebruikers en meer werk voor chauffeurs. Vanaf onze oprichting in 2009 tot de lancering van 70 steden vandaag de dag, brengt Uber’s groeiende aanwezigheid mensen en steden over de hele wereld dichter bij elkaar. De partnership tussen Eco Green Auto Clean en Uber is ontstaan uit de noodzaak om de auto’s representatief te houden voor klanten. Met een Uber Pakket in de achterbak kunnen chauffeurs altijd en overal hun taxi reinigen. Op deze manier kunnen ze ten alle tijden klanten in een schone auto ophalen en wegbrengen.

Author's imageUberUber - www.uber.com
 • Sandd wil haar klanten verbinden door producten en informatie te verzenden, verzorgen en verbeteren met als doel eenieder juist, tijdig en betrouwbaar te informeren, motiveren en activeren. Sandd heeft ons benaderd om onze producten in te zetten voor hun dienstauto’s. De auto’s worden door een van onze aangesloten mobiele was-services op locatie gereinigd. Dit gebeurt zonder water en op ecologische wijze.

  Author's imageSanddSandd - www.sandd.nl
 • Autohaag Zeeuw is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Autohaag Zeeuw vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia en Kia voor zowel nieuwe als gebruikte personen-en bedrijfswagens. Autohaag Zeeuw biedt de Eco Green Auto Clean producten aan als “geschenk” bij een nieuwe auto en voor consumenten verkoop.

  Author's imageAutohaag ZeeuwAutohaag Zeeuw - www.autohaagzeeuw.nl
 • Ministerie van I&M besloot de 12 dienstauto’s zelfstandig te gaan wassen met Eco Green Auto Clean. Na drie weken gebruik is de eerste reactie van één van de chauffeurs:
  Ik ben zeer enthousiast over de producten. Ik gebruik het met regelmaat en de collega’s gaan er ook steeds meer mee werken. Hoe meer ik het gebruik des te mooier wordt de auto. De auto blijft langer een schoon aanzien hebben. Ik ben nu 20 minuten per keer bezig. Ik ben zeer tevreden“.

  Author's imageMinisterie van I&M - RijksoverheidRijksoverheid - www.rijksoverheid.nl
 • Vliegclub Rotterdam is de grootste vliegclub van Nederland en heeft Eco Green Auto Clean ingeschakeld om de vliegtuigen milieuvriendelijk schoon te houden. Vliegtuigen worden “anders vuil” dan auto’s. Ze vangen vooral veel meer insecten en worden blootgesteld aan extremere weersomstandigheden. De insecten blijken zeer goed te verwijderen met Eco Green Auto Clean Freedom Cleaner en een wasbeurt met Freedom One geeft de juiste bescherming.

  Author's imageVCRVliegclub Rotterdam - www.vliegclubrotterdam.nl
 • Voor de Gemeente Den Haag (Haeghe Groep) is er een Mobiele Was Service ingericht. Deze dienst wordt zowel intern aan de verschillende diensten aangeboden als ook extern aan andere bedrijven en organisaties. De dienst valt onder de bestaande dienst Omnigroen. Mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt zullen worden ingezet in dit voor de Gemeente nieuwe marktsegment. Een extra dimensie aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Author's imageGemeente Den HaagHaeghe Groep (Omnigroen) - www.haeghegroep.nl
 • Easyway en Eco Green Auto Clean gaan de samenwerking aan. De dienst Valet Parking is de meest luxe vorm van parkeerservice. Tijdens een evenement kunnen de gasten bij aankomst doorrijden tot aan de ingang waar de valet-chauffeurs de sleutel en auto overnemen en deze parkeren op een, indien gewenst, beveiligde parkeerplaats. Op de parkeerplaats wordt de auto (indien gewenst) gewassen met onze producten (Freedom One, Multi Purpose en Window Clean), zodat bij vertrek de auto compleet schoon in showroom staat wordt afgeleverd. Een extra duurzame service met meer tevreden klanten.

  Recent stonden Easyway en Eco Green Auto Clean op het Lifestyle 2014 evenement met de Valet Parking / Car Clean service zie foto.

  Author's imageEasyway B.V.EasyWay - www.easyway.nl

 • Fivelingo en Eco Green Auto Clean een perfecte combinatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Fivelingo is een professionele en veelzijdige organisatie die een breed pakket aan diensten levert aan opdrachtgevers in de industrie, de overheid en andere bedrijven en instellingen. Fivelingo biedt passend werk aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder mensen met een beperking. Door hun succesvolle mobiele wasservice in te schakelen biedt u kansen aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Tegelijkertijd draagt u bij aan een beter milieu door de producten van Eco Green Auto Clean. Verrassend mooi resultaat in minder dan 20 minuten met enorme waterbesparing. Uw bedrijf zet een dubbele stap voorwaarts in de vormgeving van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Author's imageFivelingoBart Smidts - www.fivelingo.nl

Selectie van onze klanten

 • Haeghe Groep - Eco Green Auto Clean

 • Google - Eco Green Auto Clean

 • Picnic

 • Mediq - Eco Green Auto Clean

 • BCC

 • Bidfood

 • Eigen Haard

 • sandd

 • Port of Rotterdam

 • Connexxion - Eco Green Auto Clean

 • Green Choice - Eco Green Auto Clean