Auto reinigen zonder water

Ecologisch en duurzaam

Auto reinigen zonder water – kan dat?

Ja hoor, dat kan wel degelijk! Uw auto reinigen zonder water is bovendien niet alleen goed voor het milieu, doordat er niet onnodig veel water verspild wordt, maar het is ook nog eens een bijzonder voordelige én gemakkelijke manier van auto reinigen die u een hoop tijd bespaart: in een halfuurtje is uw auto schoon met een verbluffend resultaat. Ja, het is resultaat is nog mooier dan bij gebruikelijke manieren van auto reinigen.

Waarom is uw auto reinigen zonder water zo milieuvriendelijk?

Zoals gezegd verspilt u allereerst niet onnodig veel water. Bij een wasbeurt in de wasstraat gaat er maar liefst een goede 400 liter doorheen, en mensen die hun auto reinigen voor de eigen deur gebruiken toch al snel 250 liter! Misschien nog wel belangrijk: auto reinigen zonder water vermindert het afvloeien van giftige, schadelijke stoffen in rivieren, beken en oceanen. En tot slot: u bespaart zichzelf een ritje naar de wasstraat. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook benzine.

Auto reinigen zonder water: hoe werkt het?

Uw auto reinigen zonder water is ook nog eens bijzonder makkelijk. U kunt nu gemakkelijk thuis uw auto reinigen, zelfs in de eigen garage! U bent niet afhankelijk van een beschikbare waterleiding of afwateringssysteem. Uw auto reinigen zonder water is bovendien in een handomdraai gebeurd: binnen een halfuur bent u klaar. Auto reinigen deed u nog nooit zo snel!
Eco Green Auto Clean heeft een hele reeks producten op de markt gebracht voor het auto reinigen zonder water; hiermee kunt u alle mogelijke oppervlakken glimmend zonder daarbij krassen of andere schade aan te brengen. Uw auto reinigen was nog nooit zo makkelijk. Steeds maakt u gebruik van een fles van ons bio-afbreekbare product en onze handige microvezeldoeken. Hiermee kunt u gemakkelijk uw auto reinigen zonder water. Onze Freedom One spray bijvoorbeeld is bestemd voor de autolak. De spray zorgt ervoor dat het vuil op de lak wordt losgemaakt en gaat hechten aan vloeistof. Met behulp van een met Freedom One bevochtigde microvezeldoek wrijft u het oppervlak krasloos schoon. Uw auto reinigen zonder water doet u snel en gemakkelijk met Eco Green Auto Clean!

Voordelig uw auto reinigen zonder water

De producten van Eco Green Auto Clean zijn gunstig geprijsd en gaan lang mee. Uw auto reinigen zonder water is alleen hierdoor al bijzonder voordelig. Maar er is meer. Uw auto reinigen zonder water bespaart u ook de kosten voor het water dat u anders gebruikt had bij het auto reinigen. Daarnaast bespaart u ook op benzine. Mensen die hun auto reinigen zonder water hoeven namelijk geen ritje te maken naar de wasstraat of een andere plek waar ze makkelijk zelf hun auto reinigen kunnen. Tot slot scheelt u auto reinigen zonder water u een hoop tijd. En tijd is geld!


Ga naar de shop  Ik heb een vraag  Overzicht aangesloten Mobiele Was Service