Auto poetsen

Intelligent carwash

Duurzaam auto poetsen

Veel mensen zouden graag duurzamer leven. Helaas past een auto niet altijd in dat plaatje, maar blijkt deze onmisbaar. Gelukkig is op duurzame wijze uw auto poetsen tegenwoordig wel mogelijk! Wij van Eco Green Auto Clean houden van het milieu, én van schone auto’s. Uw auto poetsen is erg belangrijk. Niet alleen om beschadigingen te voorkomen, maar ook om een goede indruk op uw omgeving te maken. Helaas is de wasstraat duur, en kost auto wassen met de tuinslang veel water. Om nog niet te spreken van de overlast die u kunt veroorzaken bij het auto poetsen. Ook het milieu krijgt het tijdens het auto poetsen zwaar te verduren: heeft u wel eens nagedacht over alle giftige schoonmaakmiddelen die in de grond om uw woning spoelen wanneer u aan het auto wassen bent? Gelukkig bieden wij een alternatief aan om auto poetsen duurzaam te maken, waarbij het ook nog eens makkelijker en goedkoper is dan het reguliere auto wassen, zoals met de tuinslang of de wasstraat.

Eenvoudig en goedkoop uw auto poetsen

Met onze Freedom-producten kunt u -mét bescherming van uw lak- al binnen een half uur een standaard auto poetsen. Extra voordeel van dit product is het feit dat u bij het auto wassen geen water hoeft te gebruiken! Gewoon het product op uw auto aanbrengen, en vervolgens afnemen met de microvezeldoek: auto poetsen was zelden zo eenvoudig! Uw auto poetsen stopt natuurlijk niet bij het frame alleen. Naast de Freedom one, hebben wij ook andere producten voor het auto wassen. Bijvoorbeeld de Freedom Tire Shine, waarmee u eenvoudig uw banden weer mooi kunt laten glanzen. Ook hebben wij de Freedom Carpet Clean, wat het auto poetsen aan de binnenkant aanzienlijk makkelijker maakt. Voor leren bekleding hebben wij de Freedom Leather Massage, ook niet onbelangrijk wanneer u auto wassen wilt. U spuit simpelweg op het te poetsen oppervlak, en verwijdert u het vuil met een microvezeldoek. Deze doek absorbeert al het vuil, zodat u kunt auto wassen zonder krassen. Wij bieden verschillende kleuren doeken aan, zodat u eventueel elke kleur aan een bepaald middel kunt koppelen. Zo wordt uw auto poetsen wel heel makkelijk. Daarnaast is het voordelig, want u heeft met deze manier van auto poetsen maar weinig nodig. Bovendien bespaart u flink op de waterkosten.

Bestel producten voor het auto wassen in onze webshop!

In onze webshop zijn verschillende producten verkrijgbaar, én verschillende pakketten. Te denken valt aan:

  • Freedom One
  • Freedom Carpet Clean
  • Freedom Tire Shine
  • Freedom paketten: Intropakket, Basispakket en het Propakket.
  • Losse microvezeldoeken

Bestel nu snel uw producten om duurzaam auto poetsen mogelijk te maken! Nergens anders vindt u zoveel producten die duurzaam auto wassen zo makkelijk en goedkoop maken.

Ga naar de shop  Ik heb een vraag  Overzicht aangesloten Mobiele Was Service