Auto wassen Den Haag

 • Wilt u uw auto laten wassen in Den Haag, dan kunt u bij een van onze aangesloten partners terecht. Wij bieden ook middelen waarmee auto’s zonder water gewassen kunnen worden. Met een kleine hoeveelheid afbreekbare vloeistof wordt een personenauto in ca. 15 minuten volledig gereinigd, met een verbluffend resultaat! Auto wassen Den Haag wordt u aangeboden door Eco Green Auto Clean. Bekijk hieronder de video met demonstratie.

  Auto wassen Den Haag

  Wassen zonder water van uw voertuigen kan in eigen beheer of worden uitbesteed aan een Mobiele Was Service die bij ons is aangesloten. Eco Green Auto Clean heeft zelf geen Mobiele Was Service. Wij leveren producten aan mobiele wasservices voor het wassen op locatie (bijvoorbeeld Den Haag) mogelijk te maken. Zo kunt u voor het auto wassen in Den Haag ook bij ons terecht. Het groeiende aantal partners dat een was-mobiele service op locatie aanbiedt maakt naar volle tevredenheid gebruik van onze producten.

  Auto wassen op locatie in Den Haag

  Onze milieuvriendelijke producten maken het mogelijk om overal uw auto te wassen of te laten wassen. Het is ideaal om voor uw deur in Den Haag of in uw garage de auto te wassen zonder dat er water aan te pas komt. Met deze methode komen er geen schadelijke zeepresten in het grondwater terecht en heeft u geen afvoer nodig. Auto wassen op locatie in Den Haag is op deze manier erg snel, flexibel, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

  Contact opnemen Ga naar de shop

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws

  Recent Nieuws

  Recente Gallery