Auto schoonmaken

Het nieuwe auto wassen

Auto schoonmaken zonder water – het nieuwe auto wassen.

Wilt u uw auto schoonmaken op een milieuvriendelijke en voordelige manier? Dan is Eco Green Auto Clean zeker iets voor u. Met Eco Green Auto Clean kunt u uw auto schoonmaken zonder daarbij water te hoeven gebruiken.
Bij een wasbeurt in de wasstraat gaat er al snel maar liefst 400 liter water doorheen en bij het auto wassen thuis vaak al zo’n 250 liter. Met Eco Green Auto Clean kunt u met een kleine hoeveelheid bio-afbreekbare vloeistof uw auto schoonmaken in minder dan 15 minuten.
Doordat er geen water gebruikt wordt tijdens het auto schoonmaken vermindert de afvloeiing van giftige, milieuverontreinigende stoffen in rivieren, beken en oceanen. Nog een voordeel van deze manier van auto wassen: het kan nu altijd en overal. Niet langer bent u afhankelijk van een waterleiding of afwateringssysteem en kunt u dichtbij huis uw auto schoonmaken, eventueel in uw garage!

Uw auto schoonmaken zonder water is nog voordelig ook!

Uw auto wassen of uw auto schoonmaken zonder water is niet alleen goed voor het milieu, het is ook goed voor uw portemonnee. We zetten hier de financiële voordelen van onze producten voor u op een rijtje:

  • Auto wassen kan bij u op de stoep of zelfs in de garage. Hiermee bespaart u uzelf een ritje naar de wasstraat waarmee auto schoonmaken nu ook kostenbesparend is. Het scheelt niet alleen benzinekosten, het bespaart u ook een hoop tijd. U bent nu slechts een klein halfuurtje kwijt. Het auto wassen deed u nog nooit zo snel met zo’n goed resultaat!
  • De producten van Eco Green Auto Clean zijn niet duur. Een introductiepakket kost slechts een kleine 24 euro. Daarmee kunt u 5 tot 6 keer uw (middelgrote) auto schoonmaken. Vergelijk dat maar eens met de kosten voor het auto wassen in de wasstraat!
  • Het belangrijkste: uw auto schoonmaken zonder water scheelt u een hoop water! Zoals gezegd gaat er bij een normale sessie auto schoonmaken zo’n 250 liter doorheen. Dat is niet alleen een verspilling, het maakt uw auto wassen ook tot een dure aangelegenheid!

Eenvoudig uw auto wassen met Eco Green Auto Clean

Het belangrijkste van uw auto schoonmaken is uiteraard het resultaat. Na het auto schoonmaken met Eco Green Auto Clean is dat resultaat verbluffend, aanzienlijk mooier zelfs dan bij andere methoden van auto wassen. Uw auto schoonmaken met onze producten is bovendien bijzonder eenvoudig. Onze verschillende sprays zorgen ervoor dat het vuil wordt losgemaakt van de autolak en gaat hechten aan vloeistof. Vervolgens kunt u het vuil gemakkelijk – en zonder het veroorzaken van krassen en/of swirls! – opnemen met onze speciale microvezeldoeken. Uw auto schoonmaken was nog nooit zo eenvoudig, zo milieuvriendelijk en zo voordelig.


Ga naar de shop  Ik heb een vraag  Overzicht aangesloten Mobiele Was Service