Auto wassen tips

Intelligent carwash

Wilt u uw auto wassen? Tips nodig?

Wij van Eco Green Auto Clean geven voor het auto wassen tips aan de hand waarvan u op een eenvoudige, voordelige én milieuvriendelijke manier uw auto wassen kunt. Veel mensen kunnen voor het auto wassen tips wel gebruiken!
Met de producten van Eco Green Auto Clean kunt u uw auto wassen zonder water. Met slechts een kleine hoeveelheid heeft u uw auto in minder dan een half uur blinkend schoon! Een flesje Freedom One bijvoorbeeld – ons basisproduct – is goed voor 5 of 6 wasbeurten. Met het volgen van onze auto wassen tips bent u een stuk voordelig uit!
Het auto wassen zonder water heeft vele voordelen. Allereerst wordt er geen water verspild! Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Daarnaast vermindert op deze manier de afvloeiing van giftige stoffen uit schoonmaakmiddelen in rivieren, beken en oceanen. Milieuvriendelijk uw auto wassen… Tips die er toe doen! Tot slot kunt u nu overal uw auto wassen. Niet langer bent u afhankelijk van een afwateringssysteem of voor de nodige ruimte die het auto wassen vereist. Met Eco Green Auto Clean kunt u zelfs in uw garage uw auto wassen. Tips die het u gemakkelijk maken!

Auto wassen tips: uw auto wassen met de producten van Eco Green Auto Clean

Hier voor het auto wassen tips voor het gebruik van de producten van Eco Green Auto Clean. Volg voor het auto wassen tips van ons en uw auto wordt verbluffend schoon – mooier schoon zelfs dan bij traditionele manier van auto wassen!
Hoe gebruikt u bijvoorbeeld Freedom One, dat bestemd is voor de lak? Met onze auto wassen tips wast u uw auto in een handomdraai glimmend schoon!

  1. Het is belangrijk dat u uw auto niet in de volle zon plaatst
  2. Houd twee schone microvezeldoeken gereed
  3. Schud de fles Freedom One
  4. Bevochtig een van de microvezeldoeken met Freedom One
  5. Spuit Freedom One op uw auto per klein oppervlak (deur, spatbord etc.)
  6. Wrijf met de vochtige microvezeldoek het ingespoten deel schoon
  7. Wrijf het schoongewreven deel direct na met de droge microvezeldoek

Auto wassen zonder krassen! Neem onze auto wassen tips ter harte!

Auto wassen tips: voordelig uw auto wassen

Auto wassen was nog nooit zo makkelijk! Maar ook nog nooit zo voordelig! Met het volgen van onze auto wassen tips bespaart u zichzelf een hoop geld. Hoe kan dat? Waarom zijn onze auto wassen tips zo goed? Welnu, allereerst bespaart u zichzelf de kosten voor de wasstraat en de benzinekosten voor de rit daar naartoe. Daarnaast verspilt u geen water. En tot slot: het scheelt u een hoop tijd! In een halfuurtje bent u al klaar. En tijd is, zoals we allemaal weten, geld.

Ga naar de shop  Ik heb een vraag  Overzicht aangesloten Mobiele Was Service