Auto wassen zonder water: hoe werkt dat?

 • De auto wassen zonder water, benieuwd hoe dat werkt? We zetten het aan de hand van 7 eenvoudige stappen het auto wassen zonder water voor u op een rij. Het beste van alles? U bent binnen 15 minuten klaar met heel de auto en de lak staat direct in de was!

  Velgen inspuiten en het dak wassen

  Begin met het inspuiten van de velgen, zodat het reinigingsmiddel alvast kan intrekken. De velgen vormen over het algemeen de meest vuile plaats van de auto, waardoor het van belang is om daar voor een ‘voorbehandeling’ te zorgen. U kunt starten met de auto wassen zonder water door vervolgens bij het dak te beginnen. Wrijf het dak rustig schoon met het schoonmaakmiddel Freedom One, wrijf na met een tweede microvezeldoek.

  auto wassen zonder water hoe werkt dat

  Zijkanten schoon wrijven en de achterkant reinigen

  U kunt vervolgens de rest van de auto wassen zonder water door de zijkanten en de achterkant van de auto aan te pakken. Het is niet langer nodig om er de tuinslang op te zetten of zelfs een emmer met water mee te nemen, het is voldoende om er met de microvezeldoek voor te zorgen dat u de zijkanten en de achterkant van de auto mooi schoon kunt wrijven. Wederom werkt u van hoog naar laag en wrijft u na het auto wassen met Freedom One de lak na met een tweede microvezeldoek.

  auto wassen zonder water hoe werkt dat

  Voorkant en de ramen van de auto

  Vervolgens wast u de voorkant van de auto, ook daarvoor kunt u gebruik maken van de microvezeldoeken en onze schoonmaakmiddelen. U kunt op die manier heel de auto wassen zonder water, waardoor het geheel er weer stralend uit komt te zien. Het vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon, terwijl u op hetzelfde moment zorgt voor een mooie glanzende uitstraling van de auto.

  auto wassen zonder water hoe werkt dat

  Velgen afnemen voor een schone auto

  Heeft u heel de auto zonder water gewassen? Dan wordt het tijd om terug te keren naar de velgen. Het vuil heeft in de tussentijd los kunnen weken, waardoor het tijd wordt om de velgen af te nemen met de microvezeldoek. Zelfs het meer hardnekkige vuil zal dankzij het intrekken verdwijnen, zodat u kunt rekenen op stralend schone velgen.

  auto wassen zonder water hoe werkt dat

  In slechts 15 minuten uw auto wassen zonder water

  Het beste van alles? U kunt binnen 15 minuten de auto wassen zonder water. Het is voldoende om de verschillende onderdelen stuk voor stuk af te nemen. U kunt van boven naar beneden werken zoals u dat gewend bent en het is verstandig om de velgen alvast in te spuiten. Uw auto wassen zonder water in slechts 7 stappen met onze wasmiddelen, gemakkelijker dan u waarschijnlijk dacht en een mooier resultaat dan auto wassen in de wasstraat!

  Contact opnemen Ga naar de shop

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws