• aside

Autowasstraten zonder water

Het autoverhuurbedrijf Hertz is het eerste grote bedrijf wat wereldwijd waterloze wasstraten introduceert. De producten die het auto wassen zonder water mogelijk maken zijn van dezelfde ecologische samenstelling als de producten van Eco Green Auto Clean (bij ons in de shop). Hertz is van plan om meer dan 220 autowasstraten te openen in de Verenigde Staten. Gebruik van water behoort bij deze waslocaties tot het verleden.

Spray
Volgens Hertz moet je de stap vooral zien als een ecologische voetafdruk. Voor het wassen van de auto’s maken de wasstraten gebruik van een gepatenteerde, milieuvriendelijke, volledig biologisch afbreekbare oplossing. Het goedje bevat moleculen die de vuildeeltjes als het ware ‘verpakken’ en van de lak ‘liften’. Vervolgens kan het vuil met behulp van een microvezeldoek van de lak worden geveegd. Een tweede microvezel doek, schoon uiteraard, polijst vervolgens de lak en laat een beschermende laag achter.

Ook in Europa
Volgens Hertz kunnen de waterloze wasstations niet alleen in de VS en in Europa worden uitgebreid op bijna 3.700 locaties. Volgens het verhuurbedrijf levert dat op jaarbasis een besparing op van 130 miljoen liter water.

Bron Telegraaf: http://www.telegraaf.nl/autovisie/autovisie_nieuws/22080030/__Autowasstraten_zonder_water__.html

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!