Bedankt voor het meedoen

Win Actie

 • Bedankt voor het meedoen en uw bijdrage aan deze actie. Wij stellen dit zeer op prijs en willen u graag op deze manier bedanken. Terwijl u wacht op de uitslag van onze winactie kunt u gebruik maken van onze 10% korting op uw winkelwagen coupon in onze webshop.

  coupon-actie-egac

   

   

   

   

   

  Ga naar de shop Ga naar onze gallery
  Auto Wassen Zonder Water - Eco Green Auto Clean

  Onze missie

  De missie van Eco Green Auto Clean is het verder wereldwijd bekend maken van deze unieke wasmethode. Onze missie om vele liters schoon drinkwater te besparen zal hier een direct resultaat van zijn. Wij zijn trots op deze milieuvriendelijke aanpak. Zorgvuldig omgaan met schoon water is een groeiende noodzaak, overal ter wereld.

  Waarom Eco Green Auto Clean?

  Eco Green Auto Clean maakt duurzaam gebruik van een auto in het hedendaagse leven mogelijk. Met behulp van onze producten geniet u enerzijds van een auto met een ‘showroom glans’ en anderzijds draagt u een steentje bij aan het milieu. Met Eco Green Auto Clean Freedom producten bespaart u al snel tot 200 liter schoon drinkwater. Onze producten vormen geen gevaar voor het milieu en zijn biologisch afbreekbaar. Doe mee met deze innovatieve en milieuvriendelijke manier van auto wassen.

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws