• aside

Eco Green Auto Clean introduceert Nano Scrubbers!

  1. Nano scrubbers - Eco Green Auto Clean

Eco Green Auto Clean heeft het assortiment van milieuvriendelijke wasmiddelen uitgebreid met producten om auto’s na het wassen te poetsen. En die zijn natuurlijk net zo vernieuwend. Na het wassen met (het groene) Freedom One, kunt u direct door met één van de Nano Scrubbers, het innovatieve alternatief voor wat poetsprofessionals “kleien” noemen.

Nano Scrubber Pad

Scrubber Pad - Eco Green Auto CleanDe Nano Pads hebben een doorsnede van 130mm en passen op ieder elektrisch poetsapparaat met een steunschijf van 125-130mm doorsnede. Een Nano Pad gaat ca. 40 poetsbeurten mee. Met het traditionele kleien verwijder je oppervlakte-vervuiling die er met wassen niet vanaf gaat. Dat verklaart dat een auto na het wassen (ook zonder water) altijd nog een beetje korrelig aanvoelt. Klei verwijdert deze aanslag. Als deze vervuiling gaat oxideren kan er bovendien roest gaan ontstaan. Kleien is een handmatig proces en kost veel tijd en energie. De Nano Pad scrubt de auto elektrisch (met een poetsmachine) of handmatig (in combinatie met een speciale “hand applicator”) maar altijd in een fractie van de tijd en met minimaal eenzelfde resultaat. U spuit een deel van de auto opnieuw in met Freedom One en het scrubben kan beginnen. Veilig, snel en een fantastisch glad resultaat.

Nano Scrubber spons

Scrubber Spons - Eco Green Auto CleanDe Nano Scrubber spons is een kleine spons voorzien van hetzelfde materiaal als de pad. Ideaal voor kleinere oppervlakten en hoeken en hiermee uitstekend geschikt in combinatie met de Nano Pad. Nano Scrubbers bieden autowasbedrijven en consumenten – in combinatie met de bestaande Eco Green Auto Clean wasmiddelen – de mogelijkheid om auto’s op locatie en zonder water te wassen en te “scrubben”.

Freedom All-In-One polish

Om de poetsbeurt af te maken kan in veel gevallen worden gekozen voor een snelle afwerking met Freedom All-In-One polish van Eco Green Auto Clean. Dit laatste – eveneens nieuwe – product is niet chemisch (dus bijv. zonder siliconen) en laat geen resten na op de vloer. Elektrisch of met de hand, maar altijd zonder water of andere resten. Freedom All-in-One polish is eenvoudig aan te brengen en – zeker na het scrubben – heel eenvoudig en licht uit te wrijven. Dit product wordt geleverd in 500ml verpakking en is speciaal ontwikkeld voor een snelle en kwalitatief goede poetsbeurt mogelijk te maken.

Professionals kunnen voor hun klanten een uitgebreide poetsbeurt in minder dan 2 uur volledig uitvoeren. Een scherpe prijs met desondanks voldoende marge ligt in het verschiet.

Eco Green Auto Clean biedt binnenkort de nieuwe Nano Scrubbers en het nieuwe Freedom All-in-One poetsmiddel aan.

Voor meer informatie neem contact op.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!