• aside

Intro Eco Green Auto Clean

Auto wassen zonder water

De Eco Green Auto Clean producten van Freedom worden met succes toegepast in de nieuwe waterloze autowasstraat in Californië. Verdere uitrol van dit beproefde concept is dan ook een kwestie van tijd. De mooiste sportauto’s worden zonder verspilling van water gewassen en de eigenaren zijn zeer tevreden! Kijk in onze gallery voor het resultaat van de Eco Green Auto Clean Freedom producten in de waterloze wasstraat in Californië.

Het succes van Eco Green Auto Clean Freedom is wereldwijd merkbaar en meetbaar, de producten worden thans in meer dan 100 landen verkocht en gebruikt. NOH2O B.V. is exclusief importeur en distributeur van de producten van Eco Green Auto Clean Freedom in de BeNeLux. Alle producten zijn los, of in samengestelde pakketten verkrijgbaar in de webshop.

Naar de shop Naar de gallery

Grote verpakkingen voor bedrijven en was-mobiele services

Naast de verpakkingen in de webshop leveren wij de producten desgewenst ook in 25-liter jerrycans. De prijs per liter product bij aanschaf van jerrycans ligt lager dan bij aanschaf van kleine verpakkingen, waarmee de kostprijs van gebruikt product per wasbeurt nog verder kan worden gereduceerd.

Voor vragen over prijzen van de 25-liter jerrycans kunt u contact met ons opnemen.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!