• aside

Kritische water feiten

Auto wassen zonder water is een begin

Alleen al in de Verenigde Staten worden elke dag meer dan 800 miljoen liter water verspild bij het wassen van auto’s. Dit vertegenwoordigt een verspilling van 10 miljard glazen van vers water, elke dag!

  • 97

    97% van het water op aarde is zout water

  • 2

    2% is bevroren water, opgesloten in de Noord- en Zuidpool

  • 1

    1% is zoet water dat ook veilig is om te drinken

Het kleine percentage zoet water is niet gelijkmatig verdeeld over de continenten van de aarde.

1 miljard mensen in de wereld hebben geen toegang tot veilig drinkwater, dit geldt dus voor 1 op de 6 mensen op aarde!

2,5 miljard mensen in de wereld hebben geen toegang tot adequate sanitaire voorzieningen.

1,4 miljoen kinderen sterven elk jaar als gevolg van ziekten die zijn veroorzaakt door vervuild water en slechte sanitaire voorzieningen. Dit komt neer op ongeveer 4000 dode kinderen per dag of een kind per iedere 20 seconden.

Door de groeiende wereldbevolking, de groeiende verstedelijking, de opwarming van de aarde en toenemende droogte krijgt de aarde steeds meer behoefte aan schoon drinkwater.

Als de huidige trends in de komende 20 jaar doorzetten zal de mens wereldwijd 40% meer water gebruiken dan dat vandaag wordt verbruikt.

Hoe draagt u bij aan de besparing van schoon drinkwater?

Auto wassen zonder water met de producten van Eco Green Auto Clean bespaart vele liters schoon drinkwater per wasbeurt. Daarnaast is een wasbeurt met onze producten ook gewoon een stuk goedkoper dan een wasbeurt in de wasstraat en beter voor de lak.

Nog niet overtuigd?

U vindt hier onze klanten die reeds naar volle tevredenheid gebruik maken van onze producten.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!