• aside

Tuning-gids schrijft over auto wassen zonder water

  1. Tuning Gids - Eco Green Auto Clean

Tuning Gids - Eco Green Auto CleanBenelux’s (onafhankelijk) grootste tuning site heeft een interessant artikel geschreven over Eco Green Auto Clean en het auto wassen zonder water.

Artikel; Je auto wassen zonder water? Zo werkt het!

Er is veel aandacht besteed aan het schrijven van dit artikel. Zo wordt er eerst een korte inleiding gegeven over de twee vormen van auto wassen, namelijk mét water en zonder water. Kort daarop wordt er dieper ingegaan op het auto wassen zonder water, waarbij de 5 grote voordelen worden genoemd ten opzichte van het “normale” auto wassen. Voordeel 1: Het auto wassen zonder water milieuvriendelijk. Voordeel 2: Je kan nu je auto wassen op elke locatie die je wilt. Voordeel 3: Het wassen van je auto zonder water kost een stuk minder inspanning. Voordeel 4: Deze manier van wassen is een stuk voordeliger. Voordeel 5: Deze nieuwe producten geven een mooier resultaat dan de oude wasmethode.

Hierna wordt er ingegaan op de voordelen van het auto wassen zonder water, hoe zijn deze onderbouwd en is Tuning Gids het hiermee eens?

Wat zijn de voordelen van auto wassen zonder water?

Conclusie Voordeel 1: Wat betreft is je auto wassen zonder water wel degelijk goed voor het milieu.
Conclusie Voordeel 2: Dit is zeker handig voor het schoonmaken van klassiekers die niet naar buiten gereden mogen worden. En ook op bijvoorbeeld een bijeenkomst voor oldtimers kun je de auto nog snel van een goede schoonmaakbeurt voorzien. In dit geval bieden dit soort producten zeker uitkomst.
Conclusie Voordeel 3: Het middel doet het werk, jij kunt rustig blijven kijken en hoeft de boel slechts af te nemen met de microvezeldoek.
Conclusie Voordeel 4: Al met al zullen de kosten voor je auto wassen zonder water en je auto wassen met water elkaar niet heel veel ontlopen.
Conclusie Voordeel 5: Op het oog lijkt het resultaat ook schitterend: de lak glanst mooi en er is geen krasje te zien.

Na de conclusies over de verschillende voordelen van het auto wassen zonder water tegenover de conventionele manier van auto wassen, wordt er dieper op het onderwerp krassen ingegaan.

Geeft auto wassen zonder water krassen?

In het artikel wordt beschreven dat men sceptisch is over het feit of er wel of geen krassen ontstaan als men met een microvezeldoek het vuil van de lak veegt. Tuning-Gids schrijft: In de praktijk blijkt dit merkwaardig genoeg ook het geval te zijn. Na een licht uitwrijven van de spray met de spons verschijnen er geen krassen.

Wij raden echter aan geen spons te gebruiken, maar alleen een microvezeldoek, om er zeker van te zijn dat uw auto krasvrij blijft.

Wilt u het volledige artikel lezen? Kijk dan op www.tuning-gids.nl.

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!