Zakelijk

Eco Green ondernemen

Naast productverkoop in de webshop aan concumenten en bedrijven biedt NOH2O ondernemers de mogelijkheid om gebruik te maken van de producten van Eco Green Auto Clean en hiermee te profiteren van ons netwerk en goede naam. Wij maken onderscheid tussen op kleine schaal bijverdienen door studenten en kleine zelfstandigen, of deel uitmaken van ons partnerbestand van Was-Mobiele Services.

Bijverdienen voor studenten en kleine zelfstandigen

Eco Green Auto Clean Freedom producten kunnen in kleiner verband (bijv. door studenten en kleine zelfstandigen) worden ingezet om auto’s in de eigen omgeving milieuvriendelijk en zonder water te wassen. Zij kunnen op deze manier op regelmatige basis geld verdienen door voertuigen in de omgeving te wassen zonder water. Kleine zelfstandigen kunnen hun bestaande klanten bedienen met deze extra dienst, of met deze dienst een nieuw klantenbestand opbouwen.

De huidige partners van NOH2O die gebruik maken van de unieke wasmethode zijn hier genoemd.

Was-Mobiele Service beginnen

Een groeiend aantal gerenommeerde bedrijven maakt gebruik van onze producten. Was-Mobiele Services die gebruik maken van onze producten profiteren van (landelijke) aanvragen die wij ontvangen. Afhankelijk van het werkgebied van uw Was-Mobiele Service kunnen wij u op deze manier van (extra) klanten voorzien.

De inspanningen van NOH2O, betaande uit betaald adverteren en een actief salesbeleid, biedt de aangesloten Was-Mobiele Services meer bereik tegen lagere kosten. Iedere aangesloten Was-Mobiele Service wordt vermeld op deze website, inclusief een korte omschrijving en link naar de eigen website.

Alle Was-Mobiele Services samen bieden een groeiende dekking in Nederland zodat nieuwe klanten steeds vaker gezamenlijk bediend kunnen worden. Dit is een groot voordeel voor bedrijven die een wagenpark op meerdere locaties in Nederland willen laten reinigen, zonder hiervoor per regio op zoek te moeten gaan naar afzonderlijke aanbieders die vaak met verschillende producten werken.

Indien u een Was-Mobiele Service runt, of voornemens bent een dergelijke service te starten dan vernemen wij graag uw interesse. Samen verkennen wij de mogelijkheden om tot samenwerking te komen.