Mobiele Was Service

Op locatie auto wassen

 • Mobiele Was Services zijn kleine ondernemingen die in heel Nederland auto’s wassen zonder water op locatie. Alle Mobiele Was Services die bij ons zijn aangesloten werken met onze autowas producten.

  Mobiele Was Service inhuren

  Een groeiend aantal partners wast auto’s op locatie met de producten van Eco Green Auto Clean. Wij informeren u graag wie dat zijn. Een aantal van hen stelt zich hierna voor. Eventuele interesse in de was dienst kunt u aan ons kenbaar maken en wij bespreken dit vervolgens met onze partners.

  Neem contact op

  Mobiele Was Service beginnen

  EcoGreenAutoClean - Auto wassen zonder water - Waterless Carwash

  Nieuwe partners kunnen zich bij ons melden. Wij geven graag advies en een presentatie van de producten. Indien u een Mobiele Was Service heeft, of een dergelijke service wil starten dan vernemen wij graag uw interesse. Samen verkennen wij de mogelijkheden om tot samenwerking te komen.

  Mobiele Was Service offerte aanvragen

  Aangesloten Mobiele Was Services

  Haeghe Groep - Eco Green Auto Clean   PM-Wasservice


  PM-WasservicePM-Wasservice biedt een snelle, grondige reiniging van uw voertuig, zonder gebruik van water. Uw lak wordt beschermd doordat we zorgvuldig met de hand wassen. Bij iedere nieuwe wasbeurt gebruiken we schone doeken. Wij garanderen een absoluut krasvrije methode! We wassen elk type voertuig, of dat nu uw auto, touringcar, bedrijfsauto, vrachtauto, caravan of boot is. Wij wassen uw voertuig op de locatie waar u bent. Hierdoor verliest u geen tijd.

  Ik heb een vraag

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws