Zelf auto wassen

Duurzaam en makkelijk

Zelf uw auto wassen kan makkelijk, duurzaam en goedkoop.

Veel mensen worstelen met hun auto. Het is natuurlijk handig, maar is het ook duurzaam? Eén van de minder duurzame aspecten aan een auto is het auto reinigen. Het kost veel geld (wasstraten zijn duur!) en als zelf auto wassen uw voorkeur heeft, kost dat veel water. Maar een auto reinigen hoeft helemaal niet slecht te zijn voor het milieu! Steeds meer mensen die zelf auto wassen fijner vinden dan het te laten doen, kiezen voor middelen waarmee ze de auto reinigen zonder dat er water gebruikt hoeft te worden. Met een klein beetje bio afbreekbare vloeistof kunt u zelf auto wassen en zo zonder water uw auto reinigen, met uitstekend resultaat! Zelf auto wassen was nog nooit zo makkelijk en duurzaam! Bovendien is het goedkoper dan de wasstraat, en bespaart u bovendien weer wat op uw waterverbruik. Daarnaast is het beter voor het milieu, want uw auto reinigen zonder water voorkomt het afvloeien van giftige stoffen in rivieren, beken en oceanen. Zelf auto wassen draagt zo dus bij aan een beter milieu!

Eco Green Auto Clean: maakt zelf auto wassen makkelijk

Op onze webshop ziet u het aanbod van Eco Green Auto Clean. Wij hebben verschillende pakketten, zoals het Freedom Basis Pakket, of het Freedom Pro Pakket of, als u graag kennis wilt maken met onze producten voor auto reinigen, het Freedom Intro Pakket. Eventueel kunt u ook doeken los bestellen die zelf auto wassen effectief maken. Daarnaast hebben wij om het auto reinigen nog eenvoudiger te maken voor elk onderdeel speciale producten, zoals voor de ramen, leren stoelen of het tapijt. Zelf auto wassen wordt zo wel heel erg makkelijk, zeker omdat u geen water nodig heeft. Het levert een glanzend resultaat, biedt bescherming aan uw lak en is overal te gebruiken.

Wat onze klanten zeggen over deze manier van zelf auto wassen

Onze klanten vertellen ons dat ze erg tevreden zijn over onze producten, en zelf auto wassen boven de wasstraat verkiezen. Op deze wijze uw auto reinigen heeft namelijk erg veel voordelen:

  • Geen water nodig bij het zelf auto wassen.
  • Duurzaam: u spaart het milieu.
  • Goedkoop: u spaart uw portemonnee door minder water te gebruiken. U hoeft ook niet meer naar de wasstraat, aangezien onze producten volgens onze klanten zelfs een beter resultaat geven. Zelf auto wassen is dus aanzienlijk voordeliger!
  • Eenvoudig: gewoon het middel op een doek doen en poetsen maar! Zelf auto wassen kost bij een standaard personenauto nog geen half uur.

Al met al voldoende redenen om één van onze producten uit te proberen, en voortaan zelf auto wassen op eenvoudige, goedkope en duurzame wijze!


Ga naar de shop  Ik heb een vraag  Overzicht aangesloten Mobiele Was Service