• aside

Duurzaam gebruik van drinkwater: one cup. one car.

  1. One Cup One Car - Eco Green Auto Clean

Met de nieuwe campagne van Eco Green Auto Clean benadrukken wij de noodzaak duurzaam om te gaan met drinkwater. Van grote bedrijven tot individuen, samen bereiken we sneller doelstellingen die al jaren geleden zijn geformuleerd. Deel onze nieuwe campagne “one cup. one car.” en doe mee met de besparing van vele liters schoon drinkwater.


Wereldwijd jaarlijks 7,5 miljard liter schoon drinkwater besparen

Naast diverse vooraanstaande personen spreekt ook de industrie haar zorgen uit over leveringszekerheid van belangrijke grondstoffen voor producten die zij maken. Wereldwijd groeit de bevolking hard en daarnaast kunnen steeds meer mensen het zich veroorloven om luxere voedingsmiddelen te kopen. Grondstoffen voor deze voedingsmiddelen, zoals suiker, cacao en palmolie, maar ook landbouwproducten die in grote mate direct worden geconsumeerd zoals thee, koffie, fruit en groenten zullen fors meer verbouwd moeten worden. Om aan deze stijgende vraag te voldoen is vanzelfsprekend meer zoet water nodig, zoet water dat ook als drinkwater kan dienen en drinkwater waar vandaag de dag al een tekort aan is. Daarnaast is van belang dat op plaatsen waar momenteel waterschaarste geldt, juist meer schoon drinkwater beschikbaar komt.

Eco Green Auto Clean stelt zich tot doel wereldwijd jaarlijks 7,5 miljard liter schoon drinkwater te besparen. In Nederland zien wij de afgelopen jaren een constant groeiende vraag naar onze wasmiddelen. Daarnaast zien wij dat steeds meer bedrijven kiezen voor de dienstverlening die onze klanten bieden. Maar nog belangrijker, huidige afnemers van de was dienst continueren deze ook. De basis is gelegd, wij zijn klaar voor de volgende fase.

Like&share de nieuwe campagne one cup. one car. en doe mee met de besparing van drinkwater!

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!