Zelf uw auto wassen op locatie zonder een druppel water

 • Voordelig uw auto wassen, zonder gebruik van water en met een verbluffend resultaat? U kunt dankzij Eco Green Auto Clean uw auto wassen op locatie, volledig duurzaam, innovatief en milieuvriendelijk. Hoe dat werkt? U maakt gebruik van onze wasmiddelen die er samen met een microvezeldoek voor zorgen dat u zonder een druppel water voor een stralend schone auto kunt zorgen. Uw auto wassen op locatie was nog nooit zo gemakkelijk.

  Auto wassen zonder water

  Hoe werkt dat, uw auto wassen op locatie zonder dat u daarvoor water gebruikt? U kunt gebruik maken van de verschillende autowas producten voor de velgen, de lak en de ramen van uw auto. Uiteraard kunt u de producten gewoon online bestellen bij ons in de shop, wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. U kunt gebruik maken van één van de pakketten met daarin alles wat u nodig heeft of de losse artikelen bestellen om bijvoorbeeld de lak, de velgen of de ramen van uw auto te wassen. Daarnaast zijn producten beschikbaar zoals Freedom Tire Shine waarmee banden en bumpers weer een zwarte glans krijgen.

  Wij zorgen voor een snelle levering op uw adres, u kunt vervolgens uw auto wassen op locatie. Het is voldoende om het oppervlak dat u wilt wassen in te sprayen met onze wasmiddelen. Vervolgens kunt u een microvezeldoek gebruiken om het product zachtjes uit te wrijven en daarmee gelijkmatig over het oppervlak te verspreiden. Het auto wassen op locatie was wat dat betreft nog nooit zo gemakkelijk, u heeft er geen extra water meer bij nodig.

  Bijkomend voordeel? U kunt uw auto wassen op iedere locatie. Sterker nog, u kunt uw auto zelfs binnen wassen! Heeft u er op straat eigenlijk geen ruimte voor en staat de auto momenteel in de garage? Ook daar kunt u de auto wassen. U heeft er geen extra water bij nodig en door het sprayen en schoonwrijven zorgt u er daarnaast voor dat geen vloeistof op de grond of in de bodem komt. Behandel de lak van de auto bij het wassen per deel van het formaat van een halve motorkap. We adviseren de lak, de velgen en de ramen na de toepassing van onze wasproducten zonder water nog eens na te wrijven met een schone microvezel doek. Op die manier krijgt u het mooiste resultaat en staat de auto weer stralend op z’n plaats.

  Online autowasmiddelen bestellen

  Wilt u de auto wassen op locatie en daarvoor gebruik maken van onze wasmiddelen met krachtige reinigingsformule? U kunt de producten eenvoudig online bestellen.
  Wilt u een grote bestelling doen voor het auto wassen op locatie of wilt u daar zakelijk gebruik van maken? We accepteren grote bulk bestellingen en bieden daarvoor aantrekkelijke kortingen ten opzichte van de consumentenverpakkingen. Daarnaast kunt u uiteraard contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u een grote bestelling wenst te doen. Wij horen graag van u!

  Contact opnemen Ga naar de shop

 • Direct bestellen egac-info-home

  Acties, prijsvragen & nieuws

  Recent Nieuws

  Recente Gallery