• aside

Auto wassen op straat niet verboden

  1. Auto wassen op straat - Eco Green Auto Clean

Uw auto wassen op straat niet verboden

Voorkomen dat de schadelijke afvalstoffen zomaar in de bodem terecht komen? Eco Green Auto Clean helpt u uw auto te wassen op straat, zonder dat u daar veel water bij nodig heeft. In plaats daarvan kunt u de auto reinigen zonder water, om op een innovatieve en milieuvriendelijke wijze voor een mooi schone auto te zorgen. Naast het handige en milieuvriendelijke karakter van de producten, is het auto wassen op straat op deze manier niet verboden.

Auto wassen zonder water

U kunt uw auto wassen op straat zoals u dat gewend bent, zonder dat u daar de tuinslang of een emmer met water voor nodig heeft. Dat betekent dat u de auto op een voordelige en duurzame wijze kunt wassen, door middel van onze innovatieve producten. Diverse zakelijke klanten laten hun complete autopark op deze manier auto wassen. Zij zijn overtuigd van het auto wassen zonder water, iets waar u op straat tevens gebruik van kunt maken. Deze manier is in tegenstelling tot het “normale” auto wassen niet verboden om op straat toe te passen. We leggen het auto wassen zonder water graag uit in 7 heldere stappen, zodat u daar ook zelf zonder problemen mee aan de slag kunt. Uiteraard kunt u rekenen op een stralend schoon resultaat, zodat de auto er weer als nieuw uit ziet. U kunt zoals u gewend bent starten bij het dak en vervolgens de auto vanaf boven naar beneden verder schoonmaken. U kunt de auto wassen op straat zoals u dat altijd gedaan hebt, al heeft u er gelukkig geen water meer bij nodig.

Producten in onze shop

Benieuwd welke producten u nodig heeft om uw auto op straat te wassen zonder water en wat deze kosten? Bekijk dan onze shop. Hier is een overzicht weergegeven van onze producten, zoals de Freedom All-in-one en de Freedom One. Zoekt u naar een compleet pakket om goed van start te gaan of bent u juist op zoek naar bepaalde accessoires om de auto goed op straat te kunnen wassen? U kunt ze eenvoudig online bij ons in de shop bestellen.

Voordelen van het nieuwe auto wassen

Het nieuwe auto wassen op straat brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee, ten opzichte van de traditionele manier van wassen. U zorgt voor een voordelige manier van auto wassen, die bovendien ontzettend duurzaam is. De oplossing is milieuvriendelijk en innovatief tegelijk, omdat u er nauwelijks nog water bij nodig heeft. Onze producten laten zich gemakkelijk gebruiken en bieden een goede bescherming voor uw lak. U kunt uw auto wassen op straat wanneer u wilt, of op iedere andere locatie die u wenst, zoals in de parkeergarage of in de showroom. En het mooie is…auto wassen op straat is op deze manier niet verboden!

Posted in:
About the Author

EcoGreenAutoClean

Glemz Support heeft sinds 2010 officieel de rechten in handen om de producten van Eco Green Auto Clean te importeren, distribueren en te vertegenwoordigen in Europa. Eco Green Auto Clean maakt het mogelijk om op ecologische wijze uw auto of voertuig zonder gebruik van water te wassen. Makkelijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Het resultaat is verbluffend!